O Nama

Dobro Drvo rađa dobre plodove…

Dobro Drvo voćnjak se nalazi u vojvođanskom selu Karavukovo, i površine je 20 hektara. Čini ga raznolik sortiment najkvalitetnijih trešanja kao što su Carmen, Kordia, Ferovia, Grace Star, Regina…

Prilikom sadnje vođeno je računa o svakom detalju. Voćnjak navodnjavamo sistemom kap po kap vodom iz prirodnog jezera koje se nalazi tik uz voćnjak. U srcu voćnjaka nalazi se savremena hladnjača za skladištenje svežih trešanja, kao i proizvodni pogon u kome nastaju naši džemovi i kompoti.

PROCES PROIZVODNJE

Spoj savremene tehnologije
i tradicije

Voćnjak koji se prostire na 20 ha ima najsavremeniju opremu – sistem za navodnjavanje kap po kap koji se snabdeva vodom iz našeg jezera, protivgradnu mrežu, kao i sistem protiv smrzavanja. Proizvodnja trešanja iz voćnjaka dobija dodatnu vrednost, u pogledu tehnoloških i logističkih performansi, kroz čuvanje u najsavremenijoj hladnjači. Na ovaj način imamo mogućnost da čuvamo i održavamo trešnje potpuno svežim u optimalnom roku.

 

Voćnjak

Ovde sve počinje...

Osvajanjem najboljih tehnologija i uzgojem najkvalitetnijih i najzahtevnijih vrsta trešanja, došli smo do jednog od najboljih voćnjaka u zemlji i regionu.
TREŠNJA

Naš najveći ponos

Naša sveža trešnja je trešnja prve klase i najvišeg kvaliteta. Svaki plod prolazi strogu kontrolu i samo zdravi i zreli plodovi dolaze do naših kupaca.
PRERADA

Proizvodnja

Da bi našim kupcima obezbedili samo najkvalitetnije proizvode, maksimalno smo posvećeni kontroli celokupnog proizvodnog procesa.
ČUVANJE

Hladnjača

Zahvaljujući našoj savremenoj hladnjači omogućeno nam je da kompletan rod trešnje čuvamo duži vremenski period, zadržavajući prirodne karakteristike ploda.
TRAJNI PROIZVODI

Proizvodi od trešnje

Strogo kontrolišemo uslove proizvodnje i kvalitet. Naši proizvodi se proizvode po tradicionalnoj recepturi, bez dodatih aroma, veštačkih boja i konzervansa.
SVEŽI PROIZVODI

Sveža trešnja

Naša sveža trešnja je trešnja premijum kvaliteta. Svaki plod prolazi strogu kontrolu kako bi samo zdravi i zreli plodovi došli do naših kupaca.
NAŠA VIZIJA

Sinonim za visok standard
u svim segmentima poslovanja

Ne štedeći na investicijama, podigli smo kapacitete i postavili visoke tehnološke i profesionalne standarde koji su nam prokrčili put da postanemo sinonim za kvalitet. Samopouzdanje koje imamo u poslu kojim se bavimo dodatno nam povećavaju i komentari i pohvale renomiranih stručnjaka na račun našeg voćnjaka i našeg rada.

Stevan Stanojkovic

GENERALNI DIREKTOR

POLITIKA KVALITETA

Premium proizvodi
bez kompromisa

Dosledni smo u nameri da samo najkvalitetniji plodovi trešanja iz sopstvenog voćnjaka dolaze do naših proizvoda kao i do naših kupaca. Da bi Vam pružili isključivo najkvalitetnije proizvode, strogo kontrolišemo celokupni proizvodni proces. Konstantno se usavršavamo i uvodimo inovacije kako bi zadržali kvalitet proizvoda.

KVALITET
Od početka sadnje voćnjaka do proizvoda na polici, naš imperativ je princip da do naših kupaca stižu samo najkvalitetniji i najzdraviji plodovi i proizvodi od trešanja.
BIO PROIZVODNJA
Čuvamo životnu sredinu i uspostavljamo biološku ravnotežu u sistemu. Od zemljišta, biljaka i životinja, pa do čoveka.
ZNANJE

Tim naših stručnjaka, u saradnji sa renomiranim konsultantima iz struke, vodi računa o voćnjaku i proizvodnom procesu 365 dana u godini.

Instagram

#dobrodrvosocial

Posetite našu Instagram stranicu i uživajte u novim slikama, video snimcima i novostima.
Ne zaboravite da nas zapratite.

Zemljoradnička zadruga Agrodunav iz bačkog sela Karavukovo predstavlja pravi primer renesanse jednog privrednog subjekta koji je na trnovitom putu od stečaja do ekonomske vitalnosti etapno razvijao različite vidove poljoprivredne proizvodnje.